ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΜΜΗΝΟΠΑΥΣΗ

ΜΠΥΡΟΣ Θ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ MD, PhD

Γυναικολόγος, Χειρουργός, Μαιευτήρας
Portrait of smiling mid age woman looking away. Copy space. Ads spa procedures.

ΕΜΜΗΝΟΠΑΥΣΗ

Στο Πρότυπο Μαιευτικό-Γυναικολογικό ιατρείο μας, έχουμε  την εμπειρία και τη γνώση για να βοηθήσουμε τις ασθενείς μας να διαχειριστούν κάθε πτυχή της εμμηνόπαυσης. Η εμμηνόπαυση είναι ένα φυσιολογικό στάδιο στη ζωή μιας γυναίκας. Εμφανίζεται συνήθως στα τέλη της δεκαετίας των 40 έως τις αρχές της δεκαετίας των 50 χρόνων, αν και για κάποιες γυναίκες αυτό μπορεί να συμβεί νωρίτερα.

Κατανόηση των συμπτωμάτων της εμμηνόπαυσης

Η εμμηνόπαυση είναι μια πολυσυστηματική μεταμόρφωση που συμβαίνει σταδιακά στις γυναίκες. Τα πιο εμφανή συμπτώματα της εμμηνόπαυσης περιλαμβάνουν:

 • Εξάψεις
 • Αλλαγές διάθεσης
 • Νυχτερινές εφιδρώσεις
 • Διαταραχή περιόδου
 • Αυξημένοι καρδιακοί παλμοί
 • Προβλήματα ύπνου/ αϋπνία
 • Ξηρότητα του κόλπου

 

Βελτίωση της υγείας σας κατά την εμμηνόπαυση

Παρά τις πολλές αλλαγές που συμβαίνουν κατά την εμμηνόπαυση, η απώλεια οιστρογόνων δεν “χρειάζεται” να έχει αρνητικές επιπτώσεις στη συνολική σας υγεία . Σε στενή συνεργασία με το γυναικολόγο, μπορείτε να συνεχίσετε να παρακολουθείτε την υγεία σας και να φροντίζετε τον εαυτό σας βελτιώνοντας τη διατροφή σας και αυξάνοντας τα επίπεδα δραστηριότητας. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην προληπτική φροντίδα, η οποία  είναι πολύ σημαντική σε αυτό το στάδιο.

Ελάτε να μιλήσουμε για τη θεραπεία των συμπτωμάτων της εμμηνόπαυσης, συμπεριλαμβανομένων των ορμονικών και μη ορμονικών προβλημάτων, για να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής σας. Βοηθάμε τις γυναίκες να κατανοήσουν τη σημασία της διαχείρισης της υψηλής αρτηριακής πίεσης, της υψηλής χοληστερόλης, της αυξημένης γλυκόζης στο αίμα και της απώλειας οστικής πυκνότητας μέσω φαρμάκων, βελτιωμένης διατροφής και αυξημένης άσκησης.

Μάθετε περισσότερα για τη διαχείριση της εμμηνόπαυσης στο πρότυπο Μαιευτικό-Γυναικολογικό ιατρείο μας στη Σταυρούπολη. Εάν εσείς ή κάποιος που αγαπάτε αντιμετωπίζει προβλήματα με την εμμηνόπαυση, επικοινωνήστε με ένα από τα μέλη της ομάδας μας στο (+30) 2310 655 505.

Είμαστε εδώ για εσάς!

ΜΠΥΡΟΣ Θ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ MD, PhD

Γυναικολόγος, Χειρουργός, Μαιευτήρας

Πρόκειται για ένα τριώροφο Πρότυπο Μαιευτικό-Γυναικολογικό Ιατρείο, που δημιουργήθηκε και οργανώθηκε από τον Δρ. Μπύρο Απόστολο το 2008. Διαθέτει σύγχρονο εξοπλισ...

*Το περιεχόμενο σε αυτό το ιστολόγιο δεν προορίζεται να υποκαταστήσει επαγγελματικές ιατρικές συμβουλές, διάγνωση ή θεραπεία. Πάντα αναζητήστε τη συμβουλή εξειδικευμένων παρόχων υγείας με ερωτήσεις που μπορεί να έχετε σχετικά με ιατρικές παθήσεις.

Μοιραστείτε το !!

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

ΜΠΥΡΟΣ Θ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ MD, PhD

Γυναικολόγος, Χειρουργός, Μαιευτήρας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας.

SARS-COV-2

Στο ιατρείο ισχύουν τα μέτρα που αφορούν στον κορωνοϊό SARS–CoV-2 (COVID-19). Ως εκ τούτου:

 •  Η επίσκεψη στο ιατρείο γίνεται ΜΟΝΟ μέσω προηγούμενου τηλεφωνικού ραντεβού, ακόμη και
  αν είναι επανεξέταση, αποτελέσματα εξετάσεων ή συνταγογράφηση.
 • Παρακαλείσθε να έρχεστε ΑΚΡΙΒΩΣ στην ώρα του κλεισμένου ραντεβού.
 •  Να έρχεται ΜΟΝΟ το άτομο που είναι να εξεταστεί χωρίς ΣΥΝΟΔΟ (εκτός αν υπάρχει
  απόλυτη ανάγκη όπως κινητικό πρόβλημα ή άνοια).
 •  Η προσέλευση γίνεται με ΜΑΣΚΑ, η οποία πρέπει να καλύπτει και την μύτη
 •  Ανάμεσα στα ραντεβού γίνεται 5λεπτος αερισμός του εξεταστηρίου.