ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΤΗΣΙΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

ΜΠΥΡΟΣ Θ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ MD, PhD

ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ, ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ, ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ
Gynecology examination and consultation. Happy woman at hospital

ΕΤΗΣΙΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Γιατί χρειάζεστε μια ετήσια γυναικολογική εξέταση;

Οι εξετάσεις γυναικών είναι η πρώτη γραμμή άμυνας ενάντια στις ασθένειες του γυναικείου αναπαραγωγικού συστήματος. Πολλές γυναίκες αποφεύγουν την ετήσια εξέταση είτε γιατί το αμελούν είτε γιατί θέλουν να αποφύγουν την πυελική εξέταση. Κατανοούμε ότι δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο, αλλά τονίζουμε σε όλες τις γυναίκες που μας επισκέπτονται ότι η ετήσια εξέταση μπορεί να σώσει τη ζωή τους.

Το πιο σημαντικό είναι ότι η ετήσια εξέταση για τη γυναίκα μπορεί να ανιχνεύσει πρώιμα στάδια καρκίνου. Ο μόνος τρόπος για να ανιχνεύσετε τον καρκίνο σε πρώιμο στάδιο είναι με την ετήσια γυναικολογική εξέταση.

Τι περιλαμβάνει μια ετήσια γυναικολογική εξέταση;

 • Μια φυσική εξέταση
 • Εξέταση μαστού: Ο γυναικολόγος ψάχνει για εξογκώματα ή ανωμαλίες στο στήθος σας και σας δείχνει πώς να πραγματοποιείτε αυτοεξέταση. Αυτή η εξέταση είναι σημαντική για την ανίχνευση πρώιμων ενδείξεων  καρκίνου του μαστού.
 • Πυελική εξέταση: Ο γυναικολόγος εξετάζει τα αναπαραγωγικά σας όργανα μέσω υπερήχου και μη, για να καθορίσει το μέγεθος και τη θέση των ωοθηκών, της μήτρας, του τραχήλου της μήτρας και του κόλπου σας. Αυτή η εξέταση βοηθά στην ανίχνευση καρκίνων σε πρώιμο στάδιο, αιτιών φλεγμονής, σεξουαλικώς μεταδιδόμενων ασθενειών και άλλων προβλημάτων ιδιαίτερα στο γυναικείο αναπαραγωγικό σύστημα.
 • Τεστ Παπανικολάου: Κατά τη διάρκεια της πυελικής εξέτασης, συλλέγεται δείγμα από τον τράχηλο της μήτρας, τον πρόσθιο και οπίσθιο κολπικό θόλο και αποστέλλεται στο εργαστήριο για έλεγχο.
 • Έλεγχος Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενων Νοσημάτων

 

Ο γυναικολόγος πρέπει να έχει μια ολοκληρωμένη εικόνα του ιατρικού ιστορικού σας για να σας φροντίσει καλύτερα και μια ετήσια εξέταση είναι η ιδανική στιγμή για να μοιραστείτε μαζί του θέματα, προβληματισμούς ή ανησυχίες.

Εάν δεν έχετε πραγματοποιήσει τον ετήσιο γυναικολογικό σας έλεγχο, καλέστε μας σήμερα στο (+30) 231 065 5505  και προγραμματίστε ένα ραντεβού στο Πρότυπο Μαιευτικό-Γυναικολογικό ιατρείο μας.

Σας περιμένουμε!

ΜΠΥΡΟΣ Θ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ MD, PhD

ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ, ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ, ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ

Πρόκειται για ένα τριώροφο Πρότυπο Μαιευτικό-Γυναικολογικό Ιατρείο, που δημιουργήθηκε και οργανώθηκε από τον Δρ. Μπύρο Απόστολο το 2008. Διαθέτει σύγχρονο εξοπλισ...

*Το περιεχόμενο σε αυτό το ιστολόγιο δεν προορίζεται να υποκαταστήσει επαγγελματικές ιατρικές συμβουλές, διάγνωση ή θεραπεία. Πάντα αναζητήστε τη συμβουλή εξειδικευμένων παρόχων υγείας με ερωτήσεις που μπορεί να έχετε σχετικά με ιατρικές παθήσεις.

Μοιραστείτε το !!

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

ΜΠΥΡΟΣ Θ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ MD, PhD

ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ, ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ, ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ *
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ *
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ *
email *
Τηλέφωνο *
Σχόλια

SARS-COV-2

Στο ιατρείο ισχύουν τα μέτρα που αφορούν στον κορωνοϊό SARS–CoV-2 (COVID-19). Ως εκ τούτου:

 •  Η επίσκεψη στο ιατρείο γίνεται ΜΟΝΟ μέσω προηγούμενου τηλεφωνικού ραντεβού, ακόμη και
  αν είναι επανεξέταση, αποτελέσματα εξετάσεων ή συνταγογράφηση.
 • Παρακαλείσθε να έρχεστε ΑΚΡΙΒΩΣ στην ώρα του κλεισμένου ραντεβού.
 •  Να έρχεται ΜΟΝΟ το άτομο που είναι να εξεταστεί χωρίς ΣΥΝΟΔΟ (εκτός αν υπάρχει
  απόλυτη ανάγκη όπως κινητικό πρόβλημα ή άνοια).
 •  Η προσέλευση γίνεται με ΜΑΣΚΑ, η οποία πρέπει να καλύπτει και την μύτη
 •  Ανάμεσα στα ραντεβού γίνεται 5λεπτος αερισμός του εξεταστηρίου.